Okulumuzda e Twinning projesi yürütülmeye başlandı

Okulumuz Azerbaycan ortaklı “DEĞERLİYİM ( I AM PRECIOUS)”e Twinning projesini Yürütmeye başlamıştır.

Okulumuz sınıf öğretmeni Özge TIĞLIOĞLU’un da ortak olduğu “değerliyim” projesinde öğrencilerimizin değerler hakkında bilgi edinerek  bu değerleri kendi yaşantılarına aktarmaları beklenmektedir. Öğrencilerimizin  değerleri benimseyerek kişiler arası ilişkilerde daha başarılı olmaları,ailesi,akranları ve öğretmenleri  ile daha sağlıklı ilişkiler kurmaları beklenmektedir.

Projemiz; sevgi,saygı,dürüstlük,yardımlaşma ,paylaşma,dayanışma ,temizlik ve nezaket kuralları gibi değerleri ele alarak öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamayı,  iyi bir insan dolayısıyla iyi bir toplum oluşturmayı hedeflemektedir.