Öğretmenimiz Özge TIĞLIOĞLU'nun e Twinning Proje Çalışmaları Devam Ediyor.

ANTI-BULLYING AND WELL BEING E TWİNNİNG PROJESİ

Zorbalıkla mücadele ve iyi oluş halleri konusunda, öğrencilerde bir bilinç ve  farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz e-Twinnig  projesi okulumuz öğretmenlerinden Özge TIĞLIOĞLU ve 3/A sınıfı öğrencileri tarafından yürütülmektedir.Projeye 5 ülkeden 16 öğretmen ve 116 öğrenci katılıyor.

6 ay süren bu proje kapsamında anketler düzenlendi, teşvik edici mektuplar yazıldı ve farkındalık yaratmak için zorbalıkla mücadele ile ilgili afişler hazırlandı. Sınıfları uluslararası düzeyde birbirine bağlamak için dijital platformları kullanan projemiz, öğrenciler arasında empati, dayanıklılık ve olumlu davranışı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.  Akran zorbalığı ile mücadele etmek ve Wellbeing (kişinin fiziksel, zihinsel ve psikolojik iyilik hali) hakkında farkındalık yaratmak amacıyla projede yer alan öğretmen ve öğrencilerle iş birliği içinde kitapçıklar hazırlandı.

Öğrencilerin okuldaki iyi oluşları hakkında bilgi vermek, öğrenci gelişimini ve katılımını sağlamak amacıyla atölye çalışmaları yapıldı. Tüm bu çalışmalar sonucunda zorbalığa karşı farkındalık yaratmak ve öğrencilerimize iyi davranış kazandırmak projenin en önemli kazanımlarından biri olmuştur.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024